Nationale kampioenschappen Bodybuilding en Bikini Fitness

24 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 23 augustus 2018- Mark Tjon en Stefani Tjon a San gaan voor prolongatie van hun Bodybuilding en Bikini Fitness titels van de Surinaamse Bodybuilding & Weighlifting Bond. Beide atleten hebben zich ingeschreven voor de nationale kampioenschappen.

De inschrijvingen voor de Nationale Kampioenschappen van de Bodybuilding en Weightlifting Bond zijn inmiddels gesloten. Er hebben zich 47 atleten aangemeld. 18 atleten voor de men’s Physique klasse, 9 dames voor Bikini Fitness, Bodybuilding C klasse 7, B klasse 4 en A klasse 9.

De huidige mr Suriname Mark Tjon is er weer bij en gaat voor prolongatie van zijn titel. Ook Soepe Koese en de runner up van vorig jaar Anthony Nekrui hebben zich ingeschreven. Bij de dames gaat Stefani Tjon a San voor haar 4e Bikini Fitness Titel, de nummer 2 van vorig jaar Militia Galimo is er dit jaar niet bij.

De wedstrijden worden op zondag 2 september gehouden in de Congreshal en beginnen om 18.00u. Zaterdag wordt om 18.00u de screening en teach in gehouden in het Blinden Centrum.

-Surinaamse Bodybuilding & Weigthlifting Bond-