Preud’homme verwacht ‘hete avond’ voor Standard tegen Ajax

14 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 14 augustus 2018- Michel Preud’homme verwacht dat zijn ploeg Standard Luik vandaag een zware avond tegemoet gaat in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de trainer is de Belgische ploeg niet favoriet in de derde voorronde van de Champions League tegen Ajax.

“Ajax heeft heel veel geïnvesteerd om kampioen te worden, maar ook om mee te doen in de Champions League”, doelde Preud’homme maandag tijdens de persconferentie op de miljoenentransfers van Dusan Tadic en Daley Blind. “Dit is nu al bijna een titelwedstrijd voor Ajax”, vindt Preud’homme. “De sfeer in het stadion zal heel heet zijn.”

De laatste keer dat Preud’homme een wedstrijd in de ArenA coachte, was op 15 mei 2011. Ajax greep toen met een 3-1-zege op FC Twente voor het eerst sinds zeven jaar de landstitel. Preud’homme verwacht vandaag een soortgelijke hunkering bij Ajax-spelers en het -publiek. In het seizoen 2014/2015 speelde Ajax voor het laatst in de groepsfase van de Champions League.

-NU.nl/ ANP-