Real Madrid verslaat Juventus in oefenduel; Barça onderuit tegen Milan

5 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 5 augustus 2018- Real Madrid heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 3-1 oefenzege geboekt op Juventus bij het toernooi om de International Champions Cup. FC Barcelona ging met 1-0 onderuit tegen AC Milan.

Grote afwezige bij het duel tussen Juventus en Real Madrid in een voorstad van Washington, was Cristiano Ronaldo, die deze zomer overstapte van Real naar Juventus. De Portugees werkt in Turijn toe naar de start van de Italiaanse competitie. De nieuwe club van Ronaldo kwam al vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt van Dani Carvajal. Gareth Bale bracht de stand in evenwicht met een fraaie treffer met zijn linkervoet. In de tweede helft trok Real Madrid, de winnaar van de Champions League, de wedstrijd naar zich toe via twee treffers van Marco Asensio.

De Portugese spits André Silva bezorgde AC Milan in Santa Clara diep in blessuretijd de winst op FC Barcelona: 1-0.

Bij de Catalanen ontbraken de WK-gangers Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gerard Piqué, Luis Suárez, Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti en Philippe Coutinho.

-NU.nl/ Getty Images-