Ronaldo kan thuispubliek niet verwennen met treffer

28 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 26 augustus 2018- Juventus heeft ook de tweede wedstrijd in de Serie A gewonnen. De Italiaanse titelhouder was gisteren voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor Lazio. Aanwinst Cristiano Ronaldo kon het gretige thuispubliek niet op zijn eerste competitietreffer trakteren, al deed hij vooral na de rust hard zijn best. Het zat hem echter in de afronding niet mee.

Miralem Pjanic opende na een half uur de score met een rake knal (1-0). Ronaldo kwam nauwelijks aan de bal in de strafschopgebied van Lazio. Na de pauze ging er meer dreiging uit van de Portugese vedette. In de 71ste minuut was hij dicht bij zijn openingstreffer in de Serie A. Echter, doelman Thomas Strakosha tikte de uithaal van Ronaldo nog net onder de lat vandaan.

Vier minuten later voorkwam ‘CR7’ zelf op curieuze wijze, dat hij tot scoren kwam. Ronaldo tikte vlak voor het Romeinse doel de bal tegen zijn eigen hak waarna Mario Mandzukic alsnog doel trof: 2-0.

-Algemeen Dagblad-