SRD kampioen in vrouwencompetitie SVB

12 August 2018

Zondag 12 augustus 2018- Spits Mervil Blatz heeft met dertien doelpunten haar club Super Rich Dignity (SRD) gisteren het kampioenschap in de vrouwencompetitie van de Surinaamse Voetbalbond, bezorgd. In het Franklin Essedstadion won SRD met maar liefst 14-4 van Merodia.

Reeds in de vijfde minuut scoorde Blatz het eerste doelpunt: 1-0. In de twintigste minuut scoorde zij opnieuw; met een diagonaal schot bracht Blatz de stand op 2-0. In de 27ste minuut maakte Blatz haar hattrick compleet. Voor rust scoorde zij nog tweemaal. Ulstra Weegman scoorde in de 37ste minuut de eerste goal voor Merodia: 5-1.

In de tweede helft scoorden achtereenvolgens Blatz en Jean-Jett Dijon: 7-1.

Weegman maakte het tweede en derde doelpunt voor Merodia en Deborah Jeso scoorde één keer.

Blatz wist nog zeven keer het doel te vinden en bracht de eindstand op 14-4.

Klik hier voor een video

Blatz, die aan de wedstrijd begon met negen doelpunten op haar naam, is met 22 doelpunten de topscorer van de vrouwencompetitie.

-Ashna Phoelsingh/ bron: dwtonline/ Beeldmateriaal: Ingrid Moesan-