Vechters team Yvel naar Brazilie voor Thaiboks titelgevechten

2 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 2 augustus 2018- Team Yvel vechters Giovano van Rabenswaay, Domelzo Schet en Stacey Ceder vetrekken op 6 augustus naar Macapa, Brazilie waar ze alle 3 een titel gevecht zullen leveren. Het 3-tal vertegenwoordigd Suriname op Black Glory Championships.

Het is Brazilie tegen Suriname op zaterdag 11 augustus. Stacey Ceder vecht tegen de Braziliaanse Karina Moraes. Domelzo Schet zal een titelgevecht leveren tegen Gerimias Junior en Giovano van Rabenswaay staat in een titelgevecht tegenover Alan Tatarunga.

Zowel Ceder van Rabenswaay alsook Schet zijn vastberaden om met de kampioensgordels terug te keren naar Suriname. Deze partijen zijn voor de vechters zeer welkom gelet op de Pan Amerikaanse Thaiboks kampioenschappen die van 26 tot en met 28 oktober in Suriname gehouden worden.

Carlos Yvel en Widjai Thakoer reizen met de 3 vechters mee naar Brazilië. De groep keert op zondag 12 augustus terug naar Suriname.

-SMEsport-