Djokovic verslaat Nishikori en staat in finale US Open

10 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 8 september 2018- Novak Djokovic staat voor de achtste keer in de finale van de US Open. De Serviër versloeg in het Arthur Ashe-stadion in New York de Japanner Kei Nishikori in drie sets: 3-6 4-6 2-6.

Nishikori weerde zich kranig tegen de tweevoudig winnaar van het grandslamtoernooi in New York, maar de als 21ste geplaatste Japanner was gewoonweg niet opgewassen tegen het spel van Djokovic. De Serviër stapte na twee uur en 22 minuten spelen als winnaar van de baan.

De nummer zes van de plaatsingslijst treft in de finale, zondag, Juan Martin del Potro. De Argentijn won zijn halve finale van de Spanjaard Rafael Nadal, die na twee sets opgaf vanwege een knieblessure.

-Algemeen Dagblad-