Jermain Karg Mr. Suriname 2018

4 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 3 september 2018- Jermain Karg uit MK’s gym is de nieuwe Mr Suriname. Karg heeft zondah tijdens de Nationale Bodybuildingkampioenschappen de hoogste bodybuildig titel gewonnen en onttroonde Mark Tjon die vorig jaar won. Tjon eindigde op de tweede plaats. Anthony Nekrui werd derde. Fabian Whel vierde en Wendel Setropawiro vijfde.

In de C klasse ging de titel naar Muscle Camp atleet Shown Roberts. Jermain Wielsen uit 4-R gym werd tweede terwijl zijn teamgenoot Raphael Karsowikromo derde werd. Stefano Tordjo uit Bodyshape werd vierde en Rory Djenai uit Bimo Athletics vijfde.
De B klasse werd gewonnen door Faizel Pinas uit Muscle Camp. Allard Held uit 4–R gym werd tweede, Fitness Factory atleet Noel Krak werd derde en Ahmad Ost uit Fitness Factory vierde.

Rudolf Getrouw uit First Class gym werd kampioen in de Men’s Physique klasse tot 1.74 cm, tweede werd Randal Haakmat uit 4-R gym en derde Rafael Kromokarijo uit Muscle Camp. Fitness Factory atleet Sharun Hardajal werd vierde en Raoul Mokkum uit Bodyshape vijfde.

Daes Burgzorg uit Bodyshape werd kampioen in de Men’s Physique klasse 1.74 cm en langer. Riandino Josafat uit Muscle Camp werd tweede, Ezra Burke uit 4-R gym werd derde, Kiran Ramgoelam van Muscla Camp vierde en Shane Jubitane uit Bimo Athletics vijfde.

Stefani Tjon a San won haar vierde Bikini Fitness titel op rij. Newcomer Sharen Ves Schaap uit 4-R gym werd tweede, Genevieve Soerokromo uit Steve’s gym werd derde, Jannellee Singodjojo uit 4-R gym vierde en Priscilla Atmopawiro uit Muscle Camp vijfde.

 

 

 

Het bestuur maakte van de gelegenheid gebruik om Soepe Koese die onlangs zijn bodybuilding Pro Card behaald heeft te huldigen. Soepe ontving van het SBWB bestuur een plakkaat en een geldbedrag.

-SMEsport-