Ronaldo na rood in Valencia huilend van het veld

20 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 19 september 2018- Bij zijn terugkeer op de Spaanse velden is Cristiano Ronaldo vandaag met rood weggestuurd. De aanvaller van Juventus moest er in Valencia om onduidelijke redenen met direct rood vanaf. Ronaldo kon tijdens zijn aftocht de tranen niet bedwingen.

Hij wilde in de 29ste minuut, na een voorzet vanaf links, voor zijn directe tegenstander Jeison Murillo komen. Daarbij leek hij geen overtreding te maken. Echter, de verdediger van Valencia ging naar de grond, tot onvrede van Ronaldo. De Portugees schreeuwde hem wat toe en trok vluchtig aan het haar van de verdediger.

De Duitse scheidsrechter Felix Brych ging voor raad naar zijn lijnrechter toe en toonde Ronaldo toen toch de rode kaart. De oud-speler van Real begreep daar niets van en verliet met tranen in de ogen het veld.

-Algemeen Dagblad-