Ronaldo scoort weer niet voor Juventus

2 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 1 september 2018- In de Serie A wacht Cristiano Ronaldo na drie wedstrijden nog altijd op zijn eerste goal voor Juventus, dat met negen punten aan kop gaat. De club uit Turijn versloeg vandaag het gepromoveerde Parma met 1-2.

Mario Mandzukic scoorde wel in Stadio Ennio Tardini. De aanvaller van Juventus opende binnen twee minuten de score na een voorzet van Juan Cuadrado.

In de 33e minuut kwam Parma op gelijke hoogte via de Ivoriaanse aanwinst Gervinho, waarna Blaise Matuidi in de 58e minuut de 1-2 eindstand op het scorebord zette. De Franse middenvelder van Juventus schoot raak na een fraai hakje van Mandzukic.

Bij Bologna tegen Internazionale (0-3) scoorde Radja Nainggolan, Antonio Candreva en Ivan Perisic in respectievelijk de 66e, 82e en 85e minuut.

De Vrij, die vorige week in de teleurstellend in 2-2 geëindigde thuiswedstrijd tegen Torino nog trefzeker was, deed zoals gebruikelijk deze jaargang de volle negentig minuten mee. Datzelfde gold aan de kant van Bolgna voor Mitchell Dijks, die bij zijn nieuwe club als linkermiddenvelder fungeert in een 3-5-2-systeem.

Internazionale steeg door de overwinning van de twaalfde naar de zevende plaats op de ranglijst met vier punten uit drie wedstrijden.

-NU.nl-