‘Ronaldo wil meer bodyguards in Turijn’

6 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 6 september 2018- Op het veld zou hij graag wat minder bewaking krijgen van de krachtige Italiaanse verdedigers, maar buiten het speelterrein wil Cristiano Ronaldo graag wat meer bescherming.

Volgens Italiaanse media heeft de Portugese sterspeler van Juventus om meer bodyguards gevraagd om zichzelf en zijn familie beter te beveiligen in Turijn. De 33-jarige aanvaller wil drie extra bewakers, twee voor zijn gezinsleden en één om zijn huis in de gaten te houden.

Sinds zijn entree bij Juventus, heerst er rond Ronaldo een ware hype. Overal waar hij verschijnt, willen honderden fans met hem op de foto en een handtekening van de ex-vedette van Real Madrid. Ronaldo voelt zich daar kennelijk een beetje onbehaaglijk bij. Vandaar dat hij om meer beveiliging heeft gevraagd.

Ronaldo wacht na drie duels met smart op zijn eerste doelpunt in de Serie A.

-Algemeen Dagblad-