Surinaamse Bodybuilders domineren in Frans-Guyana

10 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 10 september 2018- Suriname heeft de Body & Bikini Caribbean Eric Favre Sport Games 2018 in Frans-Guyana gedomineerd. Er werden zes eerste plaatsen, één tweede plek en een vierde plaats in de wacht gesleept.

Fabian Wehl werd bodybuildingkampioen in de categorie boven 95 kilogram, bij de klasse -95 kilogram eiste Wendel Setropawiro de eerste plek op en werd Anthony Nekrui tweede. Setropawiro won daarna de ‘overall’ titel.

Randall Haakmat won bij Men’s Physique de juniorklasse en werd daarna overall kampioen in die klasse. Landgenoot Rudolf Costa Getrouw werd vierde achter Loic Francourt van Frans-Guyana (derde) en Kevin John (tweede).

Bij het onderdeel bikini zette Stefani Tjon A San, viervoudig Miss Bikini Fitness van Suriname, haar successenreeks voort door met de eer te strijken. Tweede en derde werden Leslie Brand en Sabrina Bonnegrace van Frans-Guyana.

Voor dit jaar heeft Suriname nog twee internationale toernooien op schema: op 29 september de Darcy Beckles op Barbados en in november een wedstrijd in Guyana.

-dwtonline-