Suriname tegen Dominica in openingswedstrijd Concacaf Nations League

4 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 3 september 2018- De nationale selectie van Suriname speelt donderdag de eerste wedstrijd tegen Dominica in de Concacaf Nations League. Deze wedstrijd wordt in Guadeloupe gespeeld. Vandaag vertrekt Natio naar Guadeloupe.

De delegatie bestaat uit de volgende personen: Claidel Kohinor Robinhood, Sorencio Juliaans Transvaal, Sercinio Profijt Leo Victor, Renzo Akrosie SNL, Cherwin Doorson Transvaal, Roxey Fer Robinhood, Ivanildo Misidjan Leo Victor, Ivanildo Rozenblad Robinhood, Purcy de Baas Leo Victor, Alvaro Verwey Voorwaarts, Miquel Darson Inter Moengotapoe, Shorano Mawi Voorwaarts, Anduelo Amoeferie Inter Moengotapoe, Ivenzo Comvalius Transvaal, Pressen Waterberg WBC, Giovanni Asoman Voorwaarts, Ervin Tjon A Loi Transvaal, Cerezo Haabo Robinhood, Serginio Eduard Inter Moengotapoe, Donnegy Fer Portmore United, Bruce Diporedjo WBC, Dimitri Apai W-Connection.

De Officials: Roy Samuels delegatie leider, Dean Gorre hoofdtrainer, Eugene Verwey assistent trainer, Rodney Oldenstam keeperstrainer, Praveen Mohan Arts, Neil Sakimin team manager, John Gambier verzorger, Marlon van Coblijn materiaalman.

-Surinaamse Voetbal Bond-