Transfer Ronaldo verraste Messi

4 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 4 september 2018- Lionel Messi had er geen rekening mee gehouden dat Cristiano Ronaldo Real Madrid zou verruilen voor Juventus. Dat zei de smaakmaker van FC Barcelona maandag tegen Catalunya Radio. ,,Er waren veel clubs die hem over wilden nemen. Zijn keuze voor Juventus verraste me wel. Ook al is het een erg goed team”, aldus Messi.

Na het vertrek van Ronaldo uit de Spaanse competitie is de rivaliteit tussen hem en Messi ook wat minder geworden. Vaak kwam de vraag naar voren wie van de twee nou beter is. Messi: ,,Real Madrid heeft nog steeds een van de beste teams van de wereld, maar het maakt toch wel een groot verschil dat Ronaldo is vertrokken. Juventus is nu in mijn ogen wel een van de favorieten om de Champions League te winnen.”

Messi hoopt uiteraard dat Barcelona voor het eerst sinds vier jaar de Champions League weer wint. ,,We zijn nu al drie keer op rij voortijdig uitgeschakeld. Vooral het verlies tegen AS Roma van vorig seizoen deed erg veel pijn”, aldus de Argentijn.

-Algemeen Dagblad-