US Open: Halve finale voor Serena Williams

6 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 5 september 2018- Serena Williams heeft zich eenvoudig geplaatst voor de halve finales van de US Open door in de kwartfinales Karolina Pliskova te verslaan: 6-4 6-3. Twee jaar geleden verloor Williams in de halve finales nog van Pliskova.

Het pad naar een zevende titel in het grandslamtoernooi van New York ligt open voor de 36-jarige Williams, die vorig jaar ontbrak op Flushing Meadows vanwege haar zwangerschap. Haar tegenstander in de halve finale is de Letse Anastasia Sevastova, die in twee sets de Amerikaanse titelverdediger Sloane Stephens uitschakelde.

Williams jaagt nog altijd op haar 24e grandslamtitel, waarmee ze op gelijke hoogte komt met de Australische recordhoudster Margaret Court.

-Algemeen Dagblad-