Van Persie leidt Feyenoord met twee treffers langs NAC Breda

3 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 2 september 2018- Feyenoord heeft vandaag een eenvoudige overwinning geboekt in de Eredivisie. De Rotterdammers waren thuis mede dankzij twee doelpunten van Robin van Persie met 4-2 te sterk voor het laaggeklasseerde NAC Breda.

De 35-jarige Van Persie opende halverwege de eerste helft de score, maar Gianluca Nijholt maakte nog voor rust gelijk uit een strafschop. NAC-doelman Benjamin van Leer zette Feyenoord met een eigen doelpunt daarna ongelukkig op 2-1. Via treffers van opnieuw Van Persie en Tonny Vilhena liep Feyenoord uit naar 4-1, waarna Mitchell te Vrede er in de slotfase nog 4-2 van maakte.

Door de zege komt Feyenoord op de derde plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers verzamelden in vier duels negen punten. NAC staat zestiende, met drie punten.

-NU.nl-