Vrouwenteam SRD lanceert eigen lied

7 September 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 7 september 2018- De in augustus tot kampioen gekroonde damesvoetbal-ploeg SRD, heeft een lied gelanceerd. Het is niet zomaar een lied, maar één met een diepe betekenis ter ondersteuning van meisjes en dames in het Surinaams voetbal.

Voorzitter, oprichter en hoofdtrainer, Marijke Satijo, geeft aan dat SRD met dit lied jongeren en vooral meisjes, wil motiveren om hun verantwoordelijkheidsgevoel, nieuwe skills en zelfstandigheid, studie en sport te combineren.

Klik hier voor de video

Aanleiding voor het lied is een onsmakelijke gebeurtenis binnen het team, waarbij onlangs is gebleken dat een hoofdtrainer, die een vaderrol moest vervullen, zich schuldig heeft gemaakt aan een stafbaar feit.

-Ashna Phoelsingh/ beeld: Ingrid Moesan-