Barcelona haalt mede dankzij hattrick Suárez uit tegen geplaagd Real Madrid

28 October 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 28 oktober 2018- FC Barcelona heeft zondag de 238e editie van de Clásico tegen Real Madrid gewonnen. De Catalanen waren in Camp Nou mede dankzij een hattrick van Luis Suárez met liefst 5-1 te sterk voor de Madrilenen.

Philippe Coutinho opende na elf minuten de score voor Barcelona en Suárez, die deze week voor de derde keer vader werd, verdubbelde na een half uur de marge uit een penalty.

Vijf minuten na rust zorgde Marcelo voor de aansluitingstreffer van Real. Suárez maakte een kwartier voor tijd zijn tweede treffer van de wedstrijd en kort daarna voltooide hij zijn hattrick. Arturo Vidal bepaalde in de slotfase de eindstand.

Door de overwinning behoudt Barcelona met 21 punten uit tien wedstrijden de koppositie in de Primera División. Real staat met veertien punten slechts negende.