Matchday 3 UEFA Europa League achter de rug

26 October 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 26 oktober 2018

Sevilla viert grootste overwinning ooit in een Europese wedstrijd
Sevilla won gisteren in de Europa League met 6-0 van Akhisar Beledeyispor. Met een omhaal en een goal leverde Quincy Promes een grote bijdrage aan deze overwinning. Kort voor de rust maakte hij op acrobatische wijze het derde doelpunt. Hij kreeg hulp van de grabbelende doelman Milan Lukac. Na de rust maakte Promes een schuiver die Lukac kansloos liet en de stand bracht naar 5-0 .

De andere puntenmakers zijn Roque Mesa, Pablo Sarabia, Luis Muriel en Gabriel Mercado. Dit is de 2de overwinning voor Sevilla. De Zuid-Spaanse club is recordhouder met vijf eindzeges in de Europa League en voorganger UEFA Cup.

 

AC Milan verliest eerste Europa League wedstrijd
AC Milan speelde gisteren de derde groepswedstrijd, en wel tegen Real Betis.
In de 29ste minuut maakte Antonio Sanabria het eerste doelpunt voor Real Betis. Na de rust bracht Lo Celso de stand naar 2-0. In het laatste kwartier lukte het Cutrone toch een doelpunt te scoren voor Milan. De wedstrijd werd verlengd met 6 minuten extra tijd, maar de stand bleef hetzelfde.

De uitslagen en standenlijst van de FIFA vind u via deze link : Klik hier

-Voetbalzone. Nu.nl, FIFA-