PSG in extremis naast Napoli

26 October 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 25 oktober 2018– In groep C kwam Paris Saint-Germain heel goed weg tegen Napoli. De ploeg van trainer Thomas Tuchel maakte in blessuretijd de gelijkmaker in Parijs (2-2) en bleef zo de tweede nederlaag in drie Champions League-duels bespaard.
PSG komt door de benauwde remise op vier punten, één minder dan Napoli.

Liverpool won thuis met 4-0 van Rode Ster Belgrado en gaat nu met zes punten aan kop in de poule. Liverpool genoot bij rust al een 2-0-voorsprong op Anfield dankzij doelpunten van Roberto Firmino en Mohamed Salah. Diezelfde Salah tekende zes minuten na rust ook voor de derde treffer door een strafschop te benutten en Sadio Mané werkte tien minuten voor tijd de 4-0 binnen.

Mohamed Salah is on fire bij Liverpool! De Egyptenaar komt pas sinds de zomer van 2017 uit voor de Britse topclub, maar hij heeft al 50 goaltjes gemaakt voor de ‘Reds’. Daar deed Salah 65 wedstrijden over, dat is ruimschoots beter dan de vorige recordhouder: Albert Stubbenis. De Brit had er namelijk 77 wedstrijden voor nodig om er 50 te maken. Stubbenis kwam uit voor Liverpool vanaf 1946 tot 1953.

-NU.nl/ANP/ Sportnieuws.nl-