Van Bommel blij met punt tegen ‘onderschat’ Tottenham

26 October 2018

In: Sport
Comments: 0

 

Donderdag 25 oktober 2018– Mark van Bommel toont zich een tevreden trainer na het 2-2 gelijkspel van PSV tegen Tottenham Hotspur. De Engelse formatie domineerde de wedstrijd in het Philips Stadion, maar verzuimde in de tweede helft de wedstrijd in het slot te gooien.

PSV profiteerde daarvan en sleepte een punt uit het vuur. Dat is knap vindt Van Bommel, want de Spurs behoren volgens de trainer van de Eindhovenaren tot de Europese top.
“Tottenham Hotspur wordt onderschat. Iedereen zegt dat we zes punten tegen ze moeten pakken, maar zo makkelijk is het niet”, zegt Van Bommel na de wedstrijd tegen Ziggo Sport. “Barcelona, Inter en de Spurs zijn heel goede ploegen, in mijn ogen Europese top.”

“Na de 2-2 wordt het een pingpong-wedstrijd en moeten we blij zijn dat Kane twee keer de bal niet afmaakt”, vervolgt Van Bommel. PSV heeft nu alle tegenstanders in de groepsfase één keer getroffen. “We moeten heel realistisch zijn. We voetballen aardig mee, maar zij zijn verder dan wij. Daarom hebben we maar één punt.”

-sportnieuws.nl-