Ajax vrouwen ook bij Champions league- return in Lyon eruit

2 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 1 november 2018– De Ajax Vrouwen hebben de Champions League gisteren op pijnlijke wijze verlaten. Nadat het heenduel met Olympique Lyon in de achtste finales twee weken geleden, al met 0-4 werd verloren, eindigde de return in Frankrijk in liefst 9-0.

Het krachtsverschil tussen beide ploegen was opnieuw duidelijk. Ajax kwam amper van eigen helft en stond binnen 22 minuten al met 4-0 achter. Na rust slaagde de Amsterdamse ploeg van trainer Benno Nihom er niet in een eretreffer te maken

De uitschakeling tegen Lyon is voor Ajax geen schande, want de Franse grootmacht veroverde de afgelopen drie jaar telkens de Champions League. De ploeg heeft met Renard, Hegerberg, Majri, Bronze, Amandine Henry, Saki Kumagai en Dzsenifer Marozsán zeven speelsters die zijn genomineerd voor de Gouden Bal.

-NU.nl-