Alistair Overeem maakt einde aan verliesreeks

26 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 26 november 2018 – Alistair Overeem is weer op het winnende pad. In het co-main event van UFC Fight Night 141 in Beijing klopte hij Sergei Pavlovich in de 1e ronde via TKO. Hiermee maakte de Nederlander een einde aan de ongeslagen status van de 26-jarige Rus.

In het gevecht maakte Overeem direct duidelijk dat dit de juiste stap was. Hij verdedigde een takedown om even later zelf de partij naar de mat te brengen. Hier wist The Reem al snel flinke schade toe te brengen om de partij snel te beëindigen.

Rake klappen
The Demolition Man deed zijn bijnaam eer aan door rake klappen uit te delen, tot scheidsrechter John Sharp ingreep en een einde maakte aan Overeems 1e partij in Azië in 8 jaar. Laatste overwinning
Op 8 juli 2017 boekte Overeem zijn laatste overwinning door voormalig UFC-kampioen Fabricio Werdum te kloppen. Daarna verloor hij 2 gevechten achter elkaar op knock-out van Francis Ngannou en Curtis Blaydes.

Na de partij met Blaydes trok Overeem naar Denver om daar samen te trainen met Blaydes bij Team Elevation.

Dit artikel verscheen eerder op MMAPlanet.nl
-Sportnieuws.nl-