‘Barça kijkt verder dan Frenkie: Spaans international op te pikken voor 25 miljoen’

23 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 23 november 2018 – De transfersoap rond Frenkie de Jong krijgt steeds meer afleveringen. De Spaanse dagbladen houden zich continu bezig met de mogelijke nieuwe aanwinst van FC Barcelona. Zo meldde Marca woensdag dat PSG een officieel bod had uitgebracht op De Jong. Nu meldt dezelfde krant dat Barça al bezig is met andere opties.

Zo wordt de 22-jarige Pablo Fornals goed in de gaten gehouden. De Spaanse middenvelder speelt momenteel bij Villarreal en kost stukken minder dan De Jong. Vanwege een clausule in zijn contract is Fornals al voor 25 miljoen op te pikken in Villarreal. Fornals heeft genoeg ervaring opgedaan in La Liga. De Spaans international heeft al aangegeven niet in de winter te willen vertrekken. Al hebben ook meerdere clubs in de Premier League officiële interesse getoond. Interesse van West Ham United en Fulham is door Marca een feit.

Duidelijkheid
Tot nu toe blijft het speculeren over een eventuele transfer voor Frenkie de Jong. Het enige dat Ajax bevestigd heeft, is dat er deze winter geen spelers zullen vertrekken. Marc Overmars gaf vorige maand aan deze winter er alles aan te doen om niemand te laten vertrekken. Grote vraag blijft natuurlijk: wat als er miljoenen gaan rollen?

-Sportnieuws.nl-