Bondscoach Ronald Koeman is erg te spreken over de manier waarop Oranje vrijdag wereldkampioen Frankrijk opzij zette in de Nations League.

17 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 17 november 2018 – Bondscoach Ronald Koeman is erg te spreken over de manier waarop Oranje vrijdag wereldkampioen Frankrijk opzij zette in de Nations League. Nederland kwam in De Kuip sterk voor de dag en won verdiend met 2-0.

Door de overwinning heeft de ploeg van Koeman maandag tegen het gedegradeerde Duitsland aan één punt genoeg om de finaleronde van de Nations League te bereiken.

“We waren volwassen en hebben vanaf het begin goed gespeeld. Ik ben heel trots. Dit is een enorme stap”, zei een tevreden Koeman na de wedstrijd bij de NOS.

“We hebben meerdere kansen gehad om ruimer te winnen. Frankrijk heeft met Hugo Lloris een geweldige keeper, anders was het misschien 3-0 of 4-0 geworden. Dit was exceptioneel goed.”

De 55-jarige Koeman had in de aanloop naar de wedstrijd al een goed gevoel. “Ik zag het in alles: op de training en hoe de spelers met elkaar omgaan. Het is echt fantastisch als je zo speelt tegen de wereldkampioen in De Kuip. We hebben stappen gezet.”

– Bron: nu.nl –