CBvS herovert CTSSPlus basketbaltitel

3 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 3 november 2018- Na vorig jaar het kampioenschap aan de NV EBS te hebben moeten afstaan heeft de Centrale Bank van Suriname (CBvS) het basketbalkampioenschap in het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven (CTSSPlus) herovert.

De moederbank moest ervoor zweten maar maakte donderdagavond in een druk bezette Ismay van Wilgen sporthal uiteindelijk zijn favorietenrol wel waar tegen Staatsolie: 68-63.

Daarmee komt de CBvS op gelijke hoogte met EBS: beide hebben nu met zeven titels de meeste kampioenschappen op dit onderdeel. Voor de Centrale Bank is het de derde hoofdprijs in vier jaar. De moederbank werd in 2015 en 2016 ook al kampioen voordat het vorig jaar in de finale door EBS werd onttroond.

Eerdere uitslagen:
SLM – KPS 57-54
EBS – SZF 59-42
SWM – Telesur 56-37

Eindstand basketbal:
1. CBvS, 2. Staatsolie, 3. SLM, 4. EBS

-SMEsport-