Chelsea legt krachtpatser Kanté tot zomer 2023 vast

23 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 23 november 2018 – De Franse middenvelder N’Golo Kanté heeft een nieuw contract getekend bij Chelsea. De 27-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2023 vast bij de Engelse club. Chelsea betaalde in 2016 zo’n 38 miljoen Euro om Kanté over te nemen van Leicester City.

Leicester-uitblinker
De Fransman was één van de uitblinkers in het ‘sprookjesjaar’ van Leicester, die in 2015-2016 de voetbalwereld verbaasde door kampioen van de Premier League te worden. In zijn eerste seizoen bij Chelsea werd Kanté opnieuw kampioen. Zowel zijn collega’s als de Engelse journalisten kozen de Fransman tot voetballer van het jaar.

Meer dan 100 wedstrijden
Kanté heeft inmiddels meer dan 100 wedstrijden voor Chelsea gespeeld. De controlerende middenvelder, bekend om zijn vele balveroveringen, maakte daarin 4 doelpunten.

Houden van
,,Ik hou van deze stad, ik hou van deze club en ik ben dan ook blij dat ik langer bij Chelsea blijf”, zei Kanté, wiens oude contract tot medio 2021 liep.
-sportnieuws.nl-