Delegatie ministerie sport-en jeugdzaken brengt vervolgbezoek aan Coronie en Nickerie

8 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 08 november 2018 – Naar aanleiding van de kennismakingsbezoeken van de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, aan Coronie en Nickerie heeft een delegatie van het ministerie onder leiding van de waarnemend Directeur Sportzaken Mitchell Kisoor, een vervolg oriëntatie bezoek gebracht. Het doel van het vervolg bezoek was om invulling te geven aan de gemaakte werkafspraken van de minister. Tijdens dit bezoek werden er technische opnames gedaan voor de aanleg van een zwembad in Coronie, mini kunstgrasveld in Wageningen, rehabilitatie van het Nickerie Indoor Stadium (NIS), algemeen zwembad en bijbehorende beheerderswoning in Nickerie.

-Ministerie Sport-en Jeugdzaken-