FC Barcelona heeft zich dinsdag als eerste club verzekerd van de achtste finales van de Champions League.

8 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 7 november 2018 – De groepsgenoot van PSV speelde in Milaan met 1-1 gelijk tegen Internazionale. De Braziliaan Malcom leek Barcelona in het uitduel met Inter de vierde Champions League-zege op rij te bezorgen.
De aanvaller stond pas net in het veld toen hij in de 83ste minuut op aangeven van landgenoot Philippe Coutinho de score opende.
Inter, dat twee weken geleden in Camp Nou met 2-0 verloor van Barça, kwam vier minuten later toch weer op gelijke hoogte. Aanvoerder Mauro Icardi scoorde uit een rebound.
De Catalanen hebben tien punten na vier wedstrijden en weten zeker dat ze minimaal tweede zullen worden in groep B. Inter staat op de tweede plaats met zeven punten. Tottenham Hotspur won dinsdag met 2-1 van PSV en is op de derde positie met vier punten. PSV (één punt) is hekkensluiter en is kansloos voor overwintering in de Champions League.

-Nu.nl-