Leicester City draagt zaterdag speciaal herdenkingstenu

8 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 08 november 2018 – De spelers van Leicester City dragen zaterdag een speciaal herdenkingsshirt in de thuiswedstrijd tegen Burnley, het eerste duel in het King Power Stadium na de dood van de Thaise clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha.

De 61-jarige Srivaddhanaprabha was één van de vijf verongelukten bij een helikoptercrash op 27 oktober. Op het speciale shirt zal zijn naam worden geborduurd.

De wedstrijd tegen Burnley wordt een groot eerbetoon aan de zakenman die Leicester City kocht in 2010 en zes jaar later met de club het kampioenschap van de Premier League vierde. Supporters plannen een stille optocht naar het stadion.

Daar zal voorafgaande aan de wedstrijd een videopresentatie over Srivaddhanaprabha te zien zijn. Ook is er twee minuten stilte voordat het fluitsignaal klinkt en zullen spelers van beide ploegen rouwbanden dragen.

De wedstrijd tussen Leicester City en Burnley, die zaterdag om 16.00 uur begint, is uitverkocht.

-NU.nl-