Lionel Messi hervat training bij FC Barcelona

2 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 1 november 2018– Lionel Messi heeft gisteren de training bij FC Barcelona hervat. De 31-jarige sterspeler van de Catalanen brak elf dagen geleden in de competitiewedstrijd tegen Sevilla (4-2-zege) zijn onderarm.

De hersteltijd voor het gebroken spaakbeen werd op drie weken geschat. Dat zou betekenen dat de Argentijn op 11 november in de thuiswedstrijd tegen Real Betis zijn rentree kan maken. Zijn meespelen in de Champions League-wedstrijd tegen PSV in Eindhoven op 28 november lijkt dus ook niet in gevaar.

Hoewel Barcelona in vier van de tien competitieduels punten verspeelde, staat de titelverdediger bovenaan. De voorsprong op naaste achtervolger Deportivo Alavés bedraagt slechts één punt. In de Champions League wonnen de Catalanen hun eerste drie duels, waardoor de ploeg al vrijwel zeker is van een plek in de knock-outfase.

-NU.nl-