Manchester City voegt zich moeiteloos bij laatste acht in League Cup

3 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 2 november 2018- Manchester City heeft zich donderdag moeiteloos onder de laatste acht in de League Cup geschaard. De ploeg van manager Josep Guardiola was in eigen huis met 2-0 te sterk voor Fulham.

Beide doelpunten kwamen op naam van de negentienjarige Brahim Díaz. De jeugdinternational van Spanje opende de score in de achttiende minuut en was na ruim een uur opnieuw trefzeker.

City, dat in de Premier League gedeeld koploper is met Liverpool, hervat de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen Southampton. Drie dagen later is Shakhtar Donetsk in Manchester de tegenstander in de Champions League.

Woensdag plaatsten onder meer Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur zich al voor de kwartfinales van de League Cup. Ook Bournemouth, Burton Albion en Middlesbrough zitten nog in het toernooi.

Het affiche Leicester City-Southampton in de achtste finales werd uitgesteld vanwege het drama rond Vichai Srivaddhanaprabha. De eigenaar van Leicester stortte zaterdag neer met zijn helikopter en overleefde dat net als de vier andere inzittenden niet.

-NU.nl-