PSV’ers schamen zich kapot na bekerblamage tegen RKC

1 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 31 oktober 2018- PSV-trainer Mark van Bommel en doelman Eloy Room schaamden zich gisteren kapot na de bekerblamage tegen RKC Waalwijk. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie won na verlenging met 2-3 in Eindhoven.

Van Bommel hoopte RKC ook met elf reservespelers de baas te kunnen zijn, maar het B-elftal van PSV was niet goed genoeg om een plek in de derde ronde van de TOTO KNVB-beker af te dwingen. In de competitie is PSV na tien duels nog altijd zonder puntenverlies.

De Eindhovenaren begonnen nog wel voortvarend. Érick Gutiérrez scoorde al binnen de minuut. Toch gaf de ploeg van coach Van Bommel het duel nog uit handen. In blessuretijd zorgde Darren Maatsen voor 2-2, waarna de spits in verlenging ook de 2-3 maakte.

“We zijn duidelijk niet zo ver als ik had gedacht”, zei de PSV-trainer na afloop tegen FOX Sports. “Dit is zwaar teleurstellend. Het enig excuus is dat deze spelers weinig spelen en weinig samenspelen. Verder kan ik het niet verklaren, want wij zijn op elke positie beter. Het is een schande dat we niet verder gaan.”

-NU.nl-