Suárez redt Barcelona bij Vallecano

3 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 3 november 2018- FC Barcelona heeft vandaag vooral dankzij Luis Suárez drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano. De topclub won vlak voor tijd met 2-3.

Vallecano leek op weg naar een verrassing tegen Barcelona, dat wel al vroeg leidde dankzij de in vorm verkerende Suárez. José Pozo en Álvaro García zetten de wedstrijd op zijn kop namens de thuisploeg (2-1).
De tweede nederlaag van het Primera División-seizoen bleef Barcelona bespaard. In de 87e minuut tekende Ousmane Dembélé voor de 2-2 en vlak voor het eindsignaal scoorde Suárez opnieuw. De Uruguayaan maakte een week geleden tegen Real Madrid al een hattrick, scoorde zes keer in de laatste drie competitieduels en staat in totaal op negen treffers in La Liga.

In de top van de Spaanse competitie leidt Barcelona met 24 punten, voor Atlético en het verrassende Deportivo Alavés, die allebei twintig punten hebben. Alavés speelt zondag nog.

-NU.nl-