U20  USA  WINT IN STIJL VAN SURINAME

10 November 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 10 november 2018 – De U20 selectie van de USA heeft vrijdagavond in stijl weten te winnen van Suriname, was de ruststand nog 4-0 voor USA ,in de 2de helft wisten zij nog drie keer het net te vinden en bepaalden de eindstand op USA 7 – Suriname 0. Doelman Soesman was toch wel de beste speler van Suriname, hij wist nog een penalty te stoppen en behoede Suriname van een nog grotere nederlaag door enkele fraaie reddingen .USA is ongeslagen groepswinnaar geworden en plaatst zich daardoor voor de kwalificatie ronde van U20 Concacaf kampioenschap.
In dezelfde poule wist Trinidag and Tobago met 3-0 te winnen van US Virgin Islands. Puerto Rico won met 4-2 van St. Vincent and the Grenadines.
Andere uitslagen :
Barbados vs Antiqua and Barbuda 4-3
Dominican Republic – Belize 6-0
Cuba – St Maarten 7-0
-Imro Redmond-