Atlético zet stuntploeg Alavés weer met beide benen op de grond

8 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 8 december 2018 – Atlético Madrid heeft de aanval van Alavés op de 3e plek in La Liga afgeslagen. In het eigen stadion wonnen de Madrilenen met 3-0 van Alavés, waardoor het verschil tussen de 2 clubs nu 4 punten is op de ranglijst.

Nikola Kalinic maakte namens de thuisploeg in de 25e minuut de 1-0, waarna collega-spits Antoine Griezmann 8 minuten voor tijd de topper in Spanje besliste: 2-0. In de slotminuten maakte Rodri Hernández nog de 3e Madrileense treffer.

Stand in Spanje
Atlético staat voorlopig 2de met 28 punten na 15 duels en heeft daardoor evenveel punten als koploper FC Barcelona. Barça én Sevilla (27 punten) hebben echter nog een wedstrijd te goed. Alavés blijft met 24 punten op plek 4 staan. Dat is 1 punt meer dan Real Madrid, maar Alavés heeft ook 1 wedstrijd meer gespeeld.
-sportnieuws.nl-