De manier waarop Liverpool zaterdag concurrent Arsenal met 5-1 opzijzette doet manager Jürgen Klopp veel

30 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 30 december 2018 – De manier waarop Liverpool zaterdag concurrent Arsenal met 5-1 opzijzette doet manager Jürgen Klopp veel. De Duitser kreeg het zelfs bijna te kwaad bij het vijfde doelpunt van ‘The Reds’ op Anfield. Bij een 4-1-stand kreeg Liverpool voor de tweede keer een strafschop. Mohamed Salah, die al een penalty had benut, gunde de bal aan Roberto Firmino. De Braziliaan kon zo zijn derde doelpunt van de wedstrijd maken.
“Toen Salah de strafschop overliet aan Firmino, moest ik bijna huilen. We weten allemaal hoe graag ‘Mo’ zelf wil scoren, dus het was een heel mooi gebaar van hem”, aldus Klopp, die met de grote zege een geweldig einde van 2018 beleefde.
“Je wint niet vaak met 5-1 van Arsenal, dus ik ben echt heel erg blij met mijn ploeg. Eigenlijk heb ik in 2018 niets om over te klagen.”
Liverpool, dat op de eerste landstitel sinds 1990 jaagt, gaat royaal aan de leiding in de Premier League. De voorsprong op nummer twee Tottenham Hotspur is negen punten. Nummer drie Manchester City, dat een duel minder heeft gespeeld, geeft tien punten toe.

-Bron: nu.nl-