LeBron James geblesseerd tijdensuitwedstrijd

26 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 26 december 2018 – LeBron James is dinsdagavond bij de uitwedstrijd van Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors in de NBA geblesseerd uitgevallen. Een mri-scan moet uitwijzen hoe ernstig het is.
James moest in het derde kwart naar de kant met een pijnlijke lies. Zijn ploeg won het duel met 101-127, mede dankzij zeventien punten en dertien rebounds van de topaankoop van begin dit seizoen.

De 33-jarige basketballer ziet de uitslag van de mri-scan van woensdag met vertrouwen tegemoet en is niet bang dat hij lang buitenspel zal staan. Hij is sowieso zelden geblesseerd en speelde de laatste 156 duels voor zijn club altijd.
“Ik maak me nooit veel zorgen bij dit soort blessures”, vertelde James bij sportzender ESPN. “Het is waarschijnlijk een verrekking, want ik kon gewoon op eigen kracht naar de kleedkamer lopen. Ik probeerde nog wat te stretchen, maar dat ging moeizaam.”
De Lakers staan dankzij de ruime zege, op de regerend NBA-kampioen, op de vierde plaats in de Western Conference. Afgelopen seizoen verloor James de NBA-finale van Golden State met zijn toenmalige ploeg Cleveland Cavaliers.

-Bron: nu.nl-