Manager Josep Guardiola van Manchester City merkt duidelijk dat zijn ploeg op dit moment met weinig vertrouwen spelt

27 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 27 december 2018 – Manager Josep Guardiola van Manchester City merkt duidelijk dat zijn ploeg op dit moment met weinig vertrouwen speelt. De Spanjaard incasseerde woensdag met zijn ploeg tegen Leicester City de tweede nederlaag op rij in de Premier League.

City ging met 2-1 onderuit op bezoek bij Leicester. Afgelopen zaterdag leed de regerend landskampioen tegen Crystal Palace de eerste thuisnederlaag van dit seizoen in de competitie.

“We speelden hetzelfde als tegen Crystal Palace”, concludeerde Guardiola na afloop van de wedstrijd. “We begonnen goed, maar moesten meteen een doelpunt incasseren toen zij voor het eerst in ons zestienmetergebied verschenen. Op mentaal vlak komen we in zulke situaties vertrouwen tekort.”

Tegen Leicester kwam City na een kwartier wel op voorsprong door een treffer van Bernardo Silva, maar vijf minuten later zorgde Marc Albrighton voor de gelijkmaker. Ricardo Pereira maakte in de slotfase de winnende voor de thuisploeg.

“We moeten dit accepteren”, stelde Guardiola. “We moeten ons realiseren dat we harder moeten werken en zo snel mogelijk een goed resultaat boeken om het vertrouwen terug te winnen.”

-Bron: nu.nl-