Ronaldo mist Messi

11 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 11 december 2018 – Juventus-vedette Cristiano Ronaldo zou het toejuichen als zijn eeuwige rivaal Lionel Messi ook de overstap van Spanje naar Italië maakt.
De 33-jarige Ronaldo speelde vanaf 2009 negen seizoenen voor Real Madrid, waarmee hij vele duels uitvocht met het FC Barcelona van Messi. Afgelopen zomer vertrok hij voor zo’n 100 miljoen Euro naar Juventus.

“Misschien mis ik Messi wel een beetje”, zei Ronaldo maandag in een interview met de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. “Ik zou graag zien dat hij op een dag naar Italië komt. Doe wat ik gedaan heb, ga de uitdaging aan.”
“Maar als hij gelukkig is in Barcelona, dan respecteer ik dat ook. Hij is een fantastische voetballer en een aardige vent. Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe leven hier in Italië.”
‘Ik vind dat ik de Gouden Bal elk jaar verdien’
Ronaldo feliciteerde in het interview zijn voormalig ploeggenoot Luka Modric, die samen met Messi, recordhouder is met vijf zeges bij de verkiezing van de ‘Ballon d’Or’.
“Ik vind dat ik de Gouden Bal elk jaar verdien, maar ik respecteer de uitslag.
Juventus speelt woensdag vanaf 21.00 uur in de Champions League een uitwedstrijd tegen het Zwitserse Young Boys. De club uit Turijn is al zeker van de knock-outfase, maar moet nog wel groepswinst veiligstellen.

-NU.nl-