Schakers brengen eerste partij winst voor Suriname

6 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 6 december 2018 – Op de 2de dag van de Consude games hebben de schakers winst gebracht voor Suriname bij de eerste partij tegen Uruguay met 3.5 voor Suriname tegen 0.5. Echter heeft Suriname de tweede partij tegen Brazilië verloren met 0.5 om 3.5.
Naast de schakers zijn ook de jongens van zaalvoetbal uitgekomen tegen Paraguay die de wedstrijd won met 5 doelpunten tegen 0 voor Suriname.
De basketbal jongens en de meisjes hebben het beide moeten opnemen tegen Brazilië die beide partijen wist te winnen. Bij de jongens met 62 tegen 47 en bij de meisjes met 72 tegen 26.
De volleybal meisjes hebben helaas ook geen partij kunnen winnen tegen Bolivia. Zij hebben verloren met 0 tegen 3.
Voor tafeltennis is Suriname vandaag 3 keer uitgekomen waarbij zij geen wedstrijd heeft gewonnen. Tegen Paraguay, Bolivia en Brazilië is er steeds verloren met 0 tegen 3.

Op de 3de dag van de Consude Games in Arequipa, Peru heeft tafeltennis voor Suriname winnende punten binnen gebracht. Op dit gebied was Uruguay de tegenstander. Suriname won de wedstrijd met 3 tegen 2.
De Surinaamse zwemmers waren ook in actie en hebben enkele onderdelen afgewerkt namelijk 50m rugslag, 50m

schoolslag en 100m vlinderslag. Suriname heeft met de prestaties geen finale plekken weten te behalen.
De wedstrijden van de volleybal jongens en meisjes waren ook in het nadeel van Suriname. Bij de meisjes won Chili met 3 tegen 0 en bij de jongens heeft Bolivia gewonnen met 3 tegen 0. Verder hebben de zaalvoetballers op de 3de dag tegenstand geboden aan Peru, maar heeft de wedstrijd toch verloren met 2-0.
De basketbal jongens en meisjes die elk de 3de wedstrijd hebben afgewerkt, hebben beide de wedstrijd verloren tegen Peru. Bij de jongens won Peru met 52- 41 en bij de meisjes met 63-18. De schakers hebben een gelijk spel achter de rug tegen Ecuador met 2 tegen.
-Ministerie van Sport – en Jeugdzaken-