Tyrone Spong bokst titelgevecht in Suriname

3 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 3 december 2018 – Purple Promotion en A and T Event Promotions uit Miami Florida verwezenlijken de droom van Tyrone Spong om in zijn geboorte land Suriname voor eigen publiek een boks gevecht te organiseren. Op 14 november 2018 hebben beide organisaties het contract getekend met toestemming van de World Boxing Council voor het WBC-Wereld Zwaargewicht Titel gevecht van Tyrone Spong in Suriname samen met nog 5 andere boks partijen waarvan 2 andere titel gevechten. De World Boxing Council is de grootste en meest prestigieuze wereldwijde boksbond

opgericht sinds 1963. Op 21 december 2018 zal Tyrone Spong op het boks evenement“ The King Returns To His Jungle” in de Anthony Nesty Sporthal zijn” WBC Heavy Weight Title”verdedigen. Zijn tegenstander is Pedro Otas,nummer 2 zwaargewicht kampioen vanBrazilië. Deze bokser staat bekend om zijn vele “knock outs” en komt uit Sao Paolo. Tyrone Spong ook bekend als “ The King of the Ring” heeft in 2015 zijn intrede gedaan in professioneel boksen en heeft al 12 gevechten achter de rug,waarvan allemaal gewonnen door middel van“KO”. Voor Tyronestaat er dus met deze bokspartij heel veel op het spel,omdat hij altijd voor “eigen” publiek heeft willen vechten en ook een belofte tegenover President Bouterse inlost dat hij in Suriname zijn titel komt verdedigen. Purple Promotion heeft de verantwoordelijkheid van dit boks evenement van wereldklasse op zich genomen om voor Suriname als gastheer op te treden onder de strenge regels van de World Boxing Council. De organisatie doet een beroep op de samenleving om onze “Nationale Held” Tyrone Spongten volle te komen ondersteunen en ons land zodoende weer voor het voetlicht van de wereld te plaatsen.

-Purple Promotion-