United trainer Solskjaer: Lukaku en Sanchez moet het zelf laten zien

29 December 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 29 december 2018 – Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer vindt dat aanvallers Alexis Sánchez en Romelu Lukaku zelf moeten laten zien dat ze hun vormdip achter zich hebben gelaten. Beide spelers leken onder de vorige trainer José Mourinho uit de gratie te zijn geraakt en kampen nu met blessureleed. De Chileen Sánchez en de Belg Lukaku maakten nog geen minuten onder de Noorse opvolger van de half december ontslagen Mourinho.
“Ik heb ze richtlijnen gegeven, maar ze moeten het op het veld laten zien”, aldus Solskjaer vrijdag in aanloop naar het Premier League-duel van zondag met Bournemouth.
De 45-jarige Noor vindt dat Sánchez en Lukaku een voorbeeld kunnen nemen aan Paul Pogba, die woensdag twee keer scoorde in het thuisduel met Huddersfield Town (3-1).
“Ik kan niets doen voor de prestaties van spelers óp het veld. Pogba heeft het laten zien”, zei Solskjaer. “Ik ben hier om de spelers op het juiste pad te houden. Zij moeten laten zien dat ze een kans verdienen. Zo heb ik altijd teams getraind. Spelers moeten plezier hebben bij het spelen voor United. Dit is de mooiste tijd van je leven. Al is het ook niet slecht om nu trainer te zijn.”
Lukaku en Sánchez zijn fit genoeg om gedeeltelijk mee te trainen met de selectie en kunnen mogelijk in actie komen tegen Bournemouth.

-Bron: nu.nl-