Benzema breekt pink bij belangrijke uitoverwinning op Real Betis

14 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Maandag 14 januari 2019 – Karim Benzema heeft een gebroken pink overgehouden aan de gewonnen competitiewedstrijd van Real Madrid bij Real Betis (1-2). De Franse spits kwam kort voor rust ongelukkig terecht na een sliding van verdediger Marc Bartra en brak daarbij een kootje van zijn rechterpink. De nummer 9 van Real Madrid schreeuwde het uit van de pijn. Benzema keerde na rust niet meer terug op het veld in Sevilla en kan vermoedelijk snel weer spelen. Trainer Santiago Solari moet het nog wel een tijdje stellen zonder de geblesseerden Thibaut Courtois, Gareth Bale, Toni Kroos, Marco Asensio, Mariano Diaz en Marcos Llorente.

Champions League
Real gaat volgende maand naar Amsterdam voor het eerste duel met Ajax in de 8ste finales van de Champions League.

-sportnieuws.nl-