Geblesseerde Pogba moet trainingskamp Manchester United laten schieten

7 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Zondag 06 januari 2019 – Paul Pogba reist niet mee met Manchester United naar het trainingskamp in Dubai. De middenvelder heeft een lichte blessure en daarom werkt hij de komende dagen individueel aan zijn herstel. De medische staf van de club verwacht dat de Fransman zondag wel inzetbaar is voor het duel met Tottenham Hotspur.

Pogba is helemaal opgebloeid na het vertrek van trainer José Mourinho, die hem de aanvoerdersband afpakte en zelfs soms op de bank zette. Onder leiding van de nieuwe trainer Ole Gunnar Solskjaer scoorde hij 2 keer tegen Huddersfield Town en Bournemouth.

‘Hard aan de slag’
Solskjaer heeft besloten de selectie van United een weekje naar de zon mee te nemen. Hij wil daar intensief trainen. ,,Als één van de spelers denkt dat het een vakantie wordt, dan heeft hij het goed mis”, aldus de Noorse trainer. ,,We gaan hard aan de slag.”

-nu.nl-