Geen Onana en Ziyech in Afrikaans Team van het Jaar

9 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 09 januari 2019 – De Afrikaanse voetbalbond CAF heeft het Team van het Jaar bekendgemaakt, maar met hun keuzes lijken de meeste voetbalfans niet heel erg tevreden te zijn. Het regent negatieve comments sinds de CAF het bericht op Insta zette! Want, eerlijk is eerlijk, geen Onana? Geen Ziyech? De Ajax-spelers zijn beiden gepasseerd voor het elftal en dat is best verrassend, aangezien ze allebei kans maakten om Afrikaans Speler van het Jaar te worden.
Onana moest zijn plaats in het doel afstaan aan de Oegandese keeper Denis Onyango die uitkomt voor het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns. Ook ontbreken grote namen als Hakimi (Borussia Dortmund), Ndidi (Leicester City) en Ekong (Udinese).

-sportnieuws.nl-