Keeper van Real Madrid maakt overstap naar Leeds United

17 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 17 januari 2019-  Kiko Casilla, de 3e keeper van het grote Real Madrid, verlaat de Spaanse club voor Leeds United. De Spaanse doelman tekent een contract voor 4,5 jaar bij de koploper van het Championship. Casilla maakt dus nog kans om in een half jaar te promoveren naar de Premier League. Als Leeds de titelstrijd tenminste volhoudt. Van de laatste 3 competitieduels werd er maar 1 gewonnen, waardoor de voorsprong op nummers 2 Sheffield United en Norwich City, geslonken is naar 4 punten..

Geen wedstrijd gespeeld
Casilla kwam door de komst van Thibaut Courtois helemaal niet meer in actie bij Real. Courtois en Keylor Navas verdelen de basisplaatsen in de verschillende toernooien. De 32-jarige doelman speelde zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht op 9 mei.

-sportnieuws.nl-