Nike ontwerpt zeer vlotte basketbalschoen die zichzelf strikt (video)

17 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 17 januari 2019- Tegenwoordig ben je niet meer bij de tijd als je geen smartphone hebt met de laatste technische snufjes. De wereld draait om technologie en daar heeft Nike handig gebruikt van weten te maken. Zij hebben namelijk een basketbalschoen ontwikkeld die zichzelf strikt. De schoen wordt aangestuurd via een app die te downloaden is voor iPhones. Hij maakt weliswaar geen lus in je veters, maar trekt ze wel strakker.

Kost wat, maar dan heb je ook wat
De Nike Adapt BB is vooralsnog alleen nog maar verkrijgbaar in de Verenigde Staten en kan echt alleen gedragen worden als basketbalschoen. De kosten? Een kleine $350.
Via de app is een ingebouwde motor aan te sturen die jouw veters strikt zoals jij ze graag wilt hebben. Alle veters zijn keurig netjes weggestopt onder een laag stof, dus ze zijn niet te zien. Aardig staaltje technologie van Nike!

Bekijk de video hier .