Samir Nasri keert na zijn dopingschorsing terug op het veld bij West Ham United

1 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 01 jan 2019 – Samir Nasri keert na zijn dopingschorsing terug op het veld bij West Ham United. De Fransman tekende maandag een contract tot het einde van het seizoen bij de Engelse club, met een optie voor nog een jaar.
De 31-jarige Nasri zat een schorsing van 1,5 jaar uit wegens dopinggebruik. Hij trainde de afgelopen weken al mee bij West Ham, de nummer elf in de Premier League.
De middenvelder wordt bij de Engelse club herenigd met manager Manuel Pellegrini, onder wie hij eerder speelde bij Manchester City. Hij werd in 2012 en 2014 landskampioen met City en kijkt uit naar een nieuwe samenwerking met de Chileen.

“Het is het mooiste beroep dat er is”, zegt Nasri op de website van West Ham. “Ik verheug me er echt op om terug te keren in de zwaarste competitie ter wereld, met een team vol ambitie en een manager die ik ken.”
“West Ham heeft alles in zich om één van de grootste clubs van Londen te worden”, vervolgt hij. “Ze hebben 60.000 toeschouwers bij elke wedstrijd, spelen in het Olympisch Stadion en hebben eigenaren die willen investeren.”

-Bron: nu.nl-