UFC-vechtster Polyana Viana slaat overvaller in elkaar

7 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Maandag 07 januari 2019 – Een overvaller dacht een weerloze vrouw te kunnen beroven van haar telefoon. Helaas voor hem was deze vrouw UFC-vechtster Polyana Viana, die niet met zich laat sollen. Hij bleef niet alleen met lege handen achter, maar ook met een erg pijnlijke herinnering aan zijn fout.

Gewapend
Polyana wachtte op een Uber in een wijk van Rio de Janeiro, toen een man haar benaderde. Hij moest echt naar haar toe geslopen zijn, omdat ze zijn aanwezigheid pas opmerkte toen hij al heel dichtbij was. “Toen hij zag dat ik hem zag, ging hij naast me zitten”, zei Viana. “Hij vroeg me de tijd, ik zei het en ik zag dat hij niet zou vertrekken. Dus ik wilde mijn telefoon weer terug stoppen. Toen zei hij: ‘Geef me de telefoon. Niet iets proberen, want ik ben gewapend.’ Toen legde hij zijn hand over een geweer, maar ik besefte dat het te zacht was.” “Hij was heel dicht bij me. Dus ik dacht: ‘als het een pistool is, zal hij geen tijd hebben om het te trekken.’ Dus stond ik op. Ik gaf hem 2 stoten en een trap. Hij viel, toen ving ik hem op in een rear-naked choke. Toen zette ik hem neer op dezelfde plaats waar we eerder waren en zei: ‘Nu wachten we op de politie.'”

Bang
De overvaller zal de schrik van zijn leven hebben gehad. Hij vroeg Viana hem te laten gaan, ‘ik vroeg gewoon om de tijd’. “Vroeg naar de tijd? Mijn reet”, was haar antwoord. Daarna wilde hij maar al te graag dat ze de politie zou bellen, bang dat hij nog meer klappen zou vangen van de boze MMA-vechtster.

Vorig incident
Dit is niet de 1e keer dat de vechtster zoiets meemaakt. Eens hielden 2 mannen haar staande en probeerde 1 van hen haar telefoon te pakken. Ook deze kon een pak slaag verwachten. Zij was bang, maar blijkbaar was hij nog banger. Hij sprong op de motor bij zijn maat en vertrok snel na het ontvangen van de klappen.
Viana is momenteel nog ongeboekt bij UFC. Tijdens haar geweldige UFC-debuut afgelopen februari liet ze een goede indruk achter. Met een rear-naked choke wist ze UFC-president Dana White voor zich te winnen.

-sportnieuws.nl-